pondělí 12. května 2014

Styl Laury Branigan

Laura Branigan
Líčení
Jak se nalíčit jako Laura Branigan? Jednoduše. Musím říct, že se jí asi líbila modrá barva, protože tu měla jako oční stíny nejčastěji. Dále měla někdy i červenou rtěnku, ale to nebylo zas moc čato. Laura byla prostě krásná, tak moc líčidel nepotřebovala. Každopádně jí závidím její tlusté a husté obočí. Nemusela si jej vůbec malovat a navíc i ten tvar byl skvělý. Každopádně bych začala krémem, který zakáže vaší pleti, aby byla mastná. Poté naneseme make - up nebo pudr. Pokračujeme růžovou tvářenkou. Tady však s ní šetřete. Není třeba, aby kste měla lícní kosti růžové. Pokud máte tenké a větlé obočí namalujte ho! U světlého obočí, jej namalujte velice jemně a doporučuju jej protáhnout k záhybu oka. Dále bych asi pokračovala očními stíny. Použijeme její nejoblíbenější -modré. Pořádně je naneste na oči. Nyní si namalujte řasy a možna bych doporučila si černou tužkou namalovat spodní víčko oka. Nakonec si červenou konturkou obtáhněte rty a poté na ně naneste rudou rtěnku. Nejlépe matnou.
Oblékání
Vždy, když Laura vystupovala na koncertě, nebo v nějaké videoklipu, tak měla úžasný outfit. Opravdu. Nosila košile s legínami a pásekem, černé silonky s černou sukní a černým tričkem (zde hezky zvíraznila svou úžasnou linii), černé tričko s výstřihem na zádech, nebo černé kožené kalhoty. Co však nosila Laura v soukromém životě opravdu nevím, a tak se budeme alespoň inspirovat tím veřejným.
1 Outfit: Legíny s motivem tygří kůže, růžový svetřík a bílé tričko na ramínku.
2 Outfit: Černé kožené kalhoty, růžová volná košile (zastrčená v kalhotách a bez vzoru)
3 Outfit: Černé legíny, tmavě modrá košile a k tomu černý pásek
4 Outfit: Černé legíny, černé tričko s ornamenty a výstřihem na zádech a k tomu opět černý pásek
5 Outfit: Džíny, růžový svetřík

 Vlasy
Laura moc neměnila svůj úšes. V sedmdesátých letech měla velmi dlouhé vlasy. Poté si je nechala ostříhat a začátkem osmdesátých let je měla pod ramenama. Ofinu měla na bok a její délkový střih byl nad obočím. Vlasy jí postupně rosly a halvně byl v modě účes nahoře moc a dole málo. Laura se tak také ostříhala. Tento účes se mi na ní moc nelíbil. Nechala si vlasy opět dorůst a velmi jí to slušelo. V devadesátých letech si nechala sestříhat ofinu přes čelo a vlasy měla rovnější (dříve je měla kudrnaté).

Žádné komentáře:

Okomentovat